JACK REACHER – NEVER GO BACK: Tom Cruise giver den atter gas

Blu-ray-anbefaling: Jeg er vild med Tom Cruise, så jeg skal naturligvis se alt, hvad han er med i. Og ja, han er naturligvis med i fortsættelsen til den virkeligt vellykkede Jack Reacher fra 2012.

Fortsættelsen har fået undertitlen Never Go Back og er netop udkommet på dvd, og som her på Ultra HD og Blu-ray, så både Tom Cruise, nævekampe og skududvekslinger står ekstra skarpt og lyder forrygende, mens udgivelsen også byder på en omgang ekstramateriale.

Jack-Reacher-Never-Go-Back---Still---01

I denne omgang får den tidligere major Jack Reacher i den grad også folk på nakken. For han søger nemlig fortsat at holde retfærdigheden i hævd. Så da hans kollega Susan Turner – spillet af Cobie Smulders – bliver anklaget for forræderi, kommer Jack Reacher hende nemlig til undsætning, da han bestemt ikke er enig i de grove anklager mod hende.

Den både intense, nervepirrende og eksplosive film byder således blandt andet på Jack Reacher, der hjælper Susan Turner på flugt fra et topsikret militærfængsel. Sammen begynder en jagt på sandheden i det store konspiratoriske rod, som de to er endt i.

Jack-Reacher-Never-Go-Back---Still---02

Det bliver med livet som indsats, for deres modstandere vil gøre alt for at holde den retfærdighedssøgende duo fra at få den grimme sandhed frem i lyset. Så spænd roligt sikkerhedsselen, når en evigt cool Tom Cruise kæmper sig barsk igennem bøller, konspirationer og andre modstandere i denne actionfyldte opfølger. Jeg håber på, at det også bliver til en tredje film med Jack Reacher.

Udgivelsen byder udover filmen i både fejende flot og yderst vellydende Ultra HD samt på Blu-ray også på en omgang fint ekstramateriale. Her får man blandt andet et indblik i filmens tilblivelse samt det at vende tilbage til Jack Reacher-universet videre til et kig på filmens locations i Louisiana, kampteknikker og brutale slåskampe.

Jack Reacher: Never Go Back udkommer på dvd, Blu-ray og Ultra HD den 2. marts 2017.

Jack-Reacher-Never-Go-Back---UHD-cover