Patsy og Edina er tilbage med Absolutely Fabulous: The Movie

Brit-komedie på Blu-ray: Du kender primært de to damer Patsy og Edina – hysterisk morsomme Jennifer Saunders og Joanna Lumley – fra den britiske tv-serie Absolutely Fabulous. Men fordi, at de er så pokkers populære, er der nu landet en spillefilm med det umage par, der startede deres karriere sammen i en sketch helt tilbage i 1990.

Siden sketchen er det blevet til hele fem sæsoner af serien samt otte specials – i alt intet mindre end 39 afsnit. Nu kan de to populære kvinder så også skrive en film på CV’et, der ganske enkelt blot har fået titlen Absolutely Fabulous: The Movie, hvor Jennifer Saunders og Joanna Lumley naturligvis er tilbage i de legendariske roller.

Absolutely-Fabulous-The-Movie---Stills-02

I filmen bliver de to damers liv dog hurtigt vendt på hovedet, da Edina anklages for at have dræbt ingen ringere end supermodel og modeikon Kate Moss. Så nu går den vilde flugt til Cannes i Frankrig – af alle steder. Tilføj oven i dette en stjernerække på mere en 60 (!) gæsteoptrædener fra blandt andre Jean Paul Gaultier, La Roux, Kate Moss, Dame Edna og Stella McCartney.

Den står således på vanvittige løjer med Jennifer Saunders og Joanna Lumley samt stjerneparaden af kendisser og ikke mindst sin del af champagne, vanvid og vittige optrin, når de to kvinder atter en gang folder deres dyre og alkoholglade vaner ud på film. Så hvis du ikke kan få nok at Patsy og Edina, bør du give filmen et kig for her venter mere af den ikoniske britiske komiker-duo.

Absolutely Fabulous: The Movie er nu ude på dvd, Blu-ray og VOD.

Absolutely-Fabulous-The-Movie-cover