THE NICE GUYS: Gosling og Crowe som umage detektivpar

Blu-ray-anbefaling: Tag med en tur tilbage til de farverige 1970’ernes Los Angeles med action-komedien The Nice Guys. For ja, det er præcis her, man finder Ryan Gosling og Russel Crowe som de ikke videre succesfulde privatdetektiver.

Ryan Gosling er den knapt så skarpe Holland March, mens Russel Crowe deler øretæver ud med knojern som den brovtne Jackson Healy. Skæbnen fører på drilsk vis det umage par sammen om en sag om en forsvunden kvinde – og så går den vilde jagt ellers gennem Los Angeles vilde natteliv med farverige fester, drinks og strippere samt en opblomstrende pornoindustri som kulisse.

nice-guys-03

Nej, historien er måske ikke just original – man kender formlen for action-komedier. Et umage par på en sag, der hurtigt vokser dem over hovedet, mens der skydes og grines om kap. Men med The Nice Guys fungerer opskriften. Blandt andet takket være veloplagte Ryan Gosling og Russel Crowe, der har et skarpt skåret og vittigt manuskript at læne sig op ad.

Og så må jeg heller ikke glemme Angourie Rice i rollen som Ryan Goslings skarpe og unge datter, der gør det umage par selskab som uventet tredjehjul. De tre spiller godt sammen, mens løjerne ruller sig veloplagt gennem skudvekslinger, detektivforviklinger og veldoseret slapstick-humor. Den er hermed anbefalet som en letbenet, men bestemt veleksekveret action-komedie.

The Nice Guys er ude nu på både dvd og Blu-ray og får 4 ud af 6 stjerner:
4_6 - stars
nice-guys-blu-ray-cover
[tabgroup][tab title=”The Nice Guys | Blu-ray”]
Titel:
The Nice Guys, 2016
Release: den 10. oktober 2016
Instruktør: Shane Black
Medvirkende:  Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice m.fl.
Spilletid: 1 time 55 min.
Udgiver:
Midget Entertainment[/tab][/tabgroup]