THE GOOD WIFE SÆSON 7: Alicia Florrick er tilbage for sidste gang

En serie du skal se: Hvis du endnu ikke har kastet dig over den amerikanske drama-serie The Good Wife, så er det vist ved at være på tide. For serien har nemlig kørt siden 2009 og den syvende og sidste sæson er nu udkommet på dvd her i landet. Det politiske drama har sit omdrejningspunkt om advokaten Alicia Florrick, der spilles af Julianna Margulies. Hun forsøger at få både familielivet og karrieren til at fungere, hvor der her venter nye overraskelser for sidste gang.

I denne sidste sæson er hun nu partner i det firma, hvor det hele startede med hende som advokat. Men selvom dette er finalesæsonen betyder det bestemt ikke, at der ikke er problemer og drama – for det er der. Blandt andet møder Alicia en ny fortrolig ven, mens hendes mand stiler efter pladsen i Det Hvide Hus. Ja, der spilles højt spil, mens dramaet snor sig om det solide cast.

good-wife-season-7-01

Serien er skabt af ægteparret Robert King og Michelle King – jeg skal dog ikke kunne sige, om de er blevet inspireret af deres eget forhold. Men mon ikke de er det bare en smule. Og så har serien en fornem executive producer i legendariske Ridley Scott. Serien har desuden været nomineret til et hav af Golden Globes og vundet en række Emmy-priser, hvor blandt andet Julianna Margulies har vundet både en Emmy og en Golden Globe for sin præstation i serien.

Denne sidste sæson løb fra 2015 til i år og indeholder intet mindre end 22 episoder. Det betyder hele 15 timers serie-underholdning med en adskillige plottråde, komplekst drama og ikke mindst en lang række dygtige skuespillere – som netop Julianna Margulies i hovedrollen videre til en favorit i en rap Christine Baranski samt Matt Czuchry, Alan Cumming og Chris Noth (ja, selveste Mr. Big) samt Jeffrey Dean Morgan (ja, ham det dumme svin fra The Walking Dead).

good-wife-season-7-02

Dvd-udgivelsen byder desuden også på en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet får et indblik i seriens musik, videre til en tur med til finale-festen på den røde løber samt spas fra settet, slettede og forlængede scener samt et farvel til Alicia Farewell, der nu har nået sin ende i serieland efter 7 sæsoner.

The Good Wife sæson 7 er udkommet på dvd den 24. november 2016.
good-wife-season-7-cover[tabgroup][tab title=”The Good Wife sæson 7 | dvd”]
Titel: The Good Wife sæson 7
Release: den 24. november 2016
Instruktion: Robert King m.fl
Medvirkende: Julianna Margulies m.fl.
Spilletid: 15 timer 11 min.
Udgiver:
20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]