Terrence Howard fortsætter som musikmogul i sæson 2 af Empire

En musikalsk tv-serie: Hvis du er vild med hiphop, familiedramaer og tv-serier, bør du give Empire et kig. Den kombinerer nemlig de tre ting – og nu er 2. sæson udkommet på dvd. Serien handler om musikmogulen Lucious Lyon, der ejer et underholdningsimperium, som han og familien kæmper for at få mest muligt magt over.

Terrence Howard spiller den hårdtpressede Lucious, der kun får nye problemer at slås med i denne nye sæson, hvor hans sønner fortsat kæmper om deres plads i imperiet, mens hans eks-kone Cookie Lyon (Taraji P. Henson) også spiller en afgørende rolle.

empire-season-2-dvd-01

Ja, det er med andre ord potent familiedrama tilsat hiphop og vildt mange stridigheder, der her langes over disken. Så hvis du efter at have set første sæson sultede efter mere drama, bør du jo straks springe på denne sæson 2. og de hele 18 afsnit, der venter.

Og bare rolig, for dette er ikke det sidste, du ser til familiefejden, for serien er fornyet med en tredje sæson. Så skru godt op for anlægget og find dit bedste outfit frem og lad Terrence Howard og Taraji P. Henson lede dig ind i denne verden af musik, forræderi og drama.

Empire sæson 2 er udkommet på dvd den 22. september 2016.
empire-season-2-dvd-cover[tabgroup][tab title=” Empire sæson 2 | dvd”]
Titel: Empire sæson 2
Release: den 22. september 2016
Medvirkende: Terrence Howard, Taraji P. Henson m.fl.
Spilletid: 13 timer 8 min.
Udgiver: 20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]