FILMEN OM RADISERNE: Den legendariske stribe med Nuser og Søren Brun bringes til live

Nuser og Søren Brun på Blu-ray: Du kender uden tvivl hunden Nuser – eller Snoopy, som den eftertænksomme hund originalt hedder – enten fra avisstriber eller tegneseriernes verden. Men nu er Charles M. Schulz’ legendariske tegneseriestribe altså rykket ind i animationsfilmens verden i form af Filmen om Radiserne: Med Søren Brun og Nuser. Den er netop udgivet her i landet, så nu kan du altså opleve alle de klassiske karakterer i levende live.

Filmen – der på engelsk hedder The Peanuts Movie – bringer nemlig Charles M. Schulz’ elegante streg til live i spillefilmsformat. Her følger man således hunden Nuser i en heftig jagt på ærkefjenden Den Røde Baron, mens Søren Brun tager på en udfordrende rejse efter sit hjertes udkårne.

Filmen-om-Radiserne-Blu-ray-anmeldelse-02

Det er dog rent faktisk ikke første gang, at Nuser og co. bringes til live på film – det er dog den første film i 35 år. Den første film baseret på tegneserien er fra 1969, mens den seneste animationsfilm er helt tilbage fra 1980. Ja, det vidner jo kun om, at Charles M. Schulz’ gyldne karakterer aldrig mister deres relevans. Nu kan en helt ny generation således passende opleve Nuser, Søren Brun og alle de andre.

Forhåbentlig betyder det så også, at de kaster sig over de originale striber, der så dagens lys for første gang helt tilbage i 1950. Blu-ray-udgivelsen – der også byder på filmen i 3D – indeholder desuden også en solid omgang ekstramateriale, der blandt andet tager et nærmere kig, hvordan man tegner de ikoniske karaktererne. Så god fornøjelse med Nuser og alle de andre elskelige karakterer.

Filmen om Radiserne: Med Søren Brun og Nuser er udkommet på dvd, Blu-ray og Blu-ray/3D Blu-ray den 28. april 2016.

Filmen-om-Radiserne-Blu-ray-anmeldelse-01

[tabgroup][tab title=”Filmen om Radiserne: Med Søren Brun og Nuser”]
Filmen-om-Radiserne-Med-Nuser-cover
Titel: Filmen om Radiserne: Med Søren Brun og Nuser, 2015
Release: den 28. april 2016
Instruktion: Steve Martino
Medvirkende: Noah Schnapp, Bill Melendez, Hadley Belle Miller m.fl.
Spilletid: 88 min.
Udgiver: Paramount Pictures[/tab][/tabgroup]