SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE: Spejdere til kamp mod sulte zombier

Zombiebefængt Blu-ray: Hvis du som jeg heller ikke kan få nok af zombier, så bør du måske kigge nærmere på zombiekomedien Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, der netop er udkommet. Og ja, titlen giver dig et ret godt billede af, hvad filmen handler om. Her er det nemlig helt rigtigt en flok spejdere, der er oppe imod en flok sultne zombier – de får dog også hjælp af en handlekraftig servitrice med en pumpgun.

For da deres by pludselig står over for en zombieapokalypse, hvor det vrimler med sjaskende klamme og blodigt farlige levende døde må de tre venner nemlig trække på alle deres snu kundskaber, opfindsomme idéer og brugbare overlevelsesevner som spejdere. Ikke kun for at redde sig selv fra de glubske zombier, men også byen og naturligvis resten af menneskeheden. Intet mindre.

Scouts-Guide-to-the-Zombie-Apocalypse-Blu-ray-anmeldelse-01

Filmens instruktør Christopher Landon har tidligere arbejdet med horror-genren, da han udover at have været med til at skrive en række af Paranormal Activity-filmene også instruerede den femte i rækken. Men med Scouts Guide to the Zombie Apocalypse er der altså også humor med, når han her ruller horroren blodigt, skørt og underholdende ud.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet får et nærmere kig på filmens splattede effekter, zombierne og kostumer, mens der også følger en række slettede scener med. Ja, måske du skulle overveje at begynde til spejder? For hvem ved, måske står vi før end du aner pludselig overfor en zombieapokalypse.

– Scouts Guide to the Zombie Apocalypse er udkommet på dvd og Blu-ray den 7. april 2016.

[tabgroup][tab title=”Scout’s Guide to the Zombie Apocalypse | Blu-ray”]
Scouts-Guide-to-the-Zombie-Apocalypse-BD-cover
Titel: Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, 2015
Release: den 7. april 2016
Instruktion: Christopher Landon
Medvirkende: Tye Sheridan, Logan Miller, Joey Morgan m.fl.
Spilletid: 1 time 33 min.
Udgiver: Paramount Pictures[/tab][/tabgroup]