Published on februar 17th, 2014 | by Bjarke Friis Kristensen

Drømmesekvenser på film

Det kan være svært at huske en drøm og mindst lige så vanskeligt at genfortælle drømmen, hvis man endelig husker den – og hvordan bærer man sig overhovedet ad, når man skal lave en drøm på film? Det kan man gøre på mange forskellige måder, hvilket ovenstående supercut med drømmesekvenser fra film vidner om.

Eksemplerne indeholder alt fra olme mareridt til komiske indslag og blot syrede drømme fra så forskellige film som Brazil, Aliens og Inception videre til American Beauty, The Big Lebowski og Dumb & Dumber samt selvfølgelig også Nightmare on Elm Street, Eraserhead og Terminator 2: Judgement Day.

– Se flere supercuts HER.
– Besøg Filmskribenten på Facebook HER.

inception leo funny

Tags:


About the Author


2 Responses to Drømmesekvenser på film

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ 9 = elve

Back to Top ↑