Published on oktober 16th, 2013 | by Bjarke Friis Kristensen

’Fight Club’ på 60 sekunder

Hvorfor bruge hele fucking 139 minutter på at se David Finchers nyklassiker Fight Club, når man kan nøjes med at bruge 1 minut. Nej vel – derfor falder denne 60 sekunder lange version af filmen da også på et tørt sted.

Men du ved, Brad Pitt og Edward Norton mødes, slår på tæven og et og andet med Helena Bonham Carter samt ham der Meat Loaf med bryster. Undskyld, spoilede jeg lige noget. Tør øjnene og få så set filmen, hvis du endnu ikke har gjort det. Men ja, endnu bedre – se blot denne korte version. Mere er der vel ikke i det.

– Se også Pulp Fiction på 60 sekunder HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

fight club norton gif

Tags: , , , , ,


About the Author


9 Responses to ’Fight Club’ på 60 sekunder

  1. navigate to this web-site sources tell me

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


to + = 6

Back to Top ↑