http://youtu.be/Rwb2glCshzY

Published on oktober 1st, 2013 | by Bjarke Friis Kristensen

Arnold synger ’Fuck you The Hunger Games’

Det kan godt være at de der The Hunger Games bøger og film er populære – men helt ærligt, hvad med Arnies 80’er basker The Running Man?! Den bør alle sgu se – nå ja, og nu vi er ved, så se også lige den japanske Battle Royale – begge film minder ret meget om The Hunger Games, og er desuden også bedre.

Nu har Arnie da også fået nok – well, det var vel egentlig også på tide. Han synger nemlig i ovenstående video sangen med den passende titel Fuck You The Hunger Games. Ja, den er god nok. Tryk play og lad Arnie folde sin flotte røst ud.

– Min anmeldelse af The Last Stand med Arnie er HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten HER.

arnold kindergarden cop

Tags: , , ,


About the Author


3 Responses to Arnold synger ’Fuck you The Hunger Games’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


6 − fem =

Back to Top ↑