Published on juni 15th, 2013 | by Bjarke Friis Kristensen

Ja, ’Face Folding’ er ret sjovt

De fleste har sikkert prøvet at folde billedet af en persons ansigt på midten, hvilket resulterer i et lettere bizart udseende. Nu har en gut ved navn Izac Less taget idéen et skridt videre og foldet ansigter i en række film – ja, det er sjovt.

Således har han foldet ansigter i Scott Pilgrim vs The World, Star Wars og Harry Potter and the Deathly Hallows i denne video nummer to, som du finder her i toppen. Ja, det er ret dumt, men også sjovt. Du kan se del 1 her, hvor der foldes ansigter i Ferris Bueller’s Day Off, The Fellowship of the Ring og Back to the Future.

– Bliv ven med Filmskribenten på Facebook her.

facefolding mix

Tags: , , , , , , ,


About the Author


6 Responses to Ja, ’Face Folding’ er ret sjovt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


6 − fire =

Back to Top ↑