Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/2/1/filmskribenten.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

Quentin Tarantinos signaturskud

Lidt mere Tarantino i dag. Et af instruktørens varemærker er den velsmurte dialog og brugen af musik. Men Tarantino har også et signaturskud – det såkaldte trunk shot. Hos /Film faldt jeg over en fin lille oversigt med hans brug af denne kameraindstilling. For har man set mere end en af hans film, har man sikkert også bidt mærke i netop dette skud.

Nedenfor ses oversigten med Tarantinos brug af trunk shot‘et. Well, From Dusk Till Dawn har han blot skrevet og medvirket i, mens Robert Rodriguez instruerede – men mon ikke han har haft en finger med i spillet angående filmens ”bagagerums”-skud.

Trunk shot‘et har sågar sin egen side på Wikipedia. Læs mere HER.