Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/2/1/filmskribenten.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

20 kortfilm på en dag!

Jeg glæder mig til i dag! Jeg skal nemlig sidde med i juryen, der er så heldig at blive udsat for en ordentlig stak kortfilmsproduktioner fra en række gymnasier i hovedstadsområdet og opland – hele 20 styk i alt. I den fem mand høje jury sidder bl.a. også instruktøren Nicolo Donato, som står bag den kommende film Broderskab med bl.a. Thure Lindhardt og Nicolas Bro. Det foregår i Cinemateket, men er desværre et lukket arrangement – men måske man kommer til at se nogle af kortfilmene på kommende filmfestivaler.


Arrangementet afholdes af Medielærerforeningen for de Gymnasiale Uddannelser i samarbejde med Det Danske Filminstitut og Børn & Unge. Et spændende initiativ, som faktisk har en del år på bagen. En platform som muligvis kan være kimen til en række fremtidige filmfolk – tja, måske der blandt deltagerne i dag sidder en af Danmarks kommende filminstruktører?