Ulvebanden tumler videre og Bella slår på tæven

Så skete det, mere varulv fra The Twilight Saga: New Moon – eller shape-shifter, i know, men de er jo varulve (i en eller anden forstand).

Efter en noget halvsnalret computergenereret varulve-transformation blev præsenteret i filmens trailer, har jeg bare ventet på noget mere ulve-sjov fra den kommende Twilight-film. Det er der så kommet nu – men er varulvene så mere skræmmende i denne omgang? Næ, godt nok er de enorme og brøler højt, men jeg må sige, at der stadig er mere computer-trylleri end filmmagi involveret… well, nu må vi se.

Nå ja – og læg så lige mærke til en lille fin og feisty detalje fra the girl in trouble, Bella Swan – hun deler sgu lige en håndmad ud..


Som en ulv efter kød – klik her og se seneste indslag om den barske ulvebande, når de fjoller rundt i skovbunden eller som ved et trylleslag forvandler sig til enorme ulve. Imens tænker jeg tilbage på en tid, hvor det ikke var helt uproblematisk, at et menneske pludselig fik abnormt store tænder og mere end bare lidt ekstra hår på ryggen… It’s a full moon…!